london eye

5 roliga och barnvänliga platser att besöka i London

Om du letar efter några roliga ställen att ta med barnen till i London, behöver du inte leta längre. Vi har sammanställt en lista med fem fantastiska platser som kommer att hålla de små underhållna.

Från parker till museer, det finns något för alla på den här listan. Så packa väskorna och gör dig redo för lite familjeunderhållning.

1. London Zoo

Om du letar efter en rolig och lärorik plats att ta med barnen till i London kan du besöka London Zoo. Med över 650 olika djurarter finns det något som fascinerar alla.

Djurparken erbjuder också särskilda utställningar och evenemang under hela året, så se till att kolla deras webbplats innan du planerar ditt besök.

2. Science Museum

Science Museum är ett utmärkt ställe att ta med barn oavsett ålder. På Science Museum finns det flera olika utställningar som man kan besöka som handlar om t,ex rymden eller andra spännande ämnen inom vetenskap.

För att göra ert besök ännu mer roligt så kolla in deras hemsida för att se vad för olika evenemang eller utställningar som finns tillgängliga.

3. Natural History Museum

Natural History Museum i London är ett utmärkt ställe att besöka för barn i alla åldrar. Här kan ni lätt spendera en hel dag bland alla dinosaurier, guidade turer, utställningar och flera andra intressanta och roliga saker som man kan ta del av där.

Museet är ett av dom största naturhistoriska museerna i världen så ett tips är att avsätta tid för ert besök och att vara tidig. Annars finns det en risk att ni inte hinner kolla på allt.

4. Diana Princess of Wales Memorial Playground

Diana Princess of Wales Memorial Playground är en fantastisk plats för barn att leka och ha roligt på. Den ligger i Kensington Gardens och har en mängd olika lekplatser för barn i alla åldrar.

Lekplatsen är öppen varje dag från 10.00 till skymningen. Så om dina barn vill springa av sig en säker och rolig miljö så är denna plats verkligen värd sitt besök.

I parken finns det också restauranger som går att besöka för dom som inte vill lämna parken men vill ha något att äta.

5. Harry Potter Studio Tour

Om du eller dina barn gillar Harry Potter är Harry Potter Studio Tour ett måste att besöka. Turen ligger i Watford och tar dig med bakom kulisserna till Harry Potter-filmerna.

Du kan se kulisser, rekvisita och kostymer från filmerna och till och med ta en tur med Hogwarts Express.

Om du letar efter en rolig familjedag i London kan du överväga att besöka något av följande ställen: London Zoo, Science Museum, Natural History Museum, Diana Princess of Wales Memorial Playground eller Harry Potter Studio Tour.

Var och en av dessa platser erbjuder en unik upplevelse som garanterat kommer att glädja både barn och vuxna.